Totaal aantal pageviews

woensdag 27 mei 2009

Zondag 24 mei 2009 – Reisdag



We vertrekken om ongeveer 9 uur. Het is prachtig weer. We rijden buiten de tol om en dat gaat prima. Het is niet druk. Achteraf hadden we bij de Spaans/Franse grens beter wel dat stukje tol kunnen nemen. Het was verschrikkelijk druk in de grensdorpjes met dagjesmensen. Maar ja ook voor de Fransen is Spanje erg goedkoop.

Net over de grens is het erg bewolkt, maar na Perpignan wordt het al veel beter. Erg warm zelfs. Het is nu druk op de weg. Voor de Fransen was het natuurlijk ook een lang weekend. En de brug is volgens ons nog steeds een grote trekpleister. De Tom-Tom is een beetje van slag. Hij wil maar dat we de weg afgaan terwijl de borden ons gewoon rechtdoor sturen. Vlak voor de brug moeten we eraf. We zitten dan op 870 meter. Dan gaat het via een prachtige weg met 9 % naar beneden. Prachtige vergezichten. Ook de brug van Millau is op een bepaald moment goed zichtbaar. Prachtig.
Om even 3 uur zijn we op de camping Cote – D’Or. De eigenaars zijn een Frans/Nederlands echtpaar. Het is een aardige camping aan de Tarn. Er is (nog) geen internet. Maar het zal er binnenkort zijn. Het is erg warm met harde windvlagen. Dat is de mistralwind. Maar we staan goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten