Totaal aantal pageviews

vrijdag 15 mei 2009

Woensdag/Donderdag 13/14 mei 2009 - Tuttifrutti

Dit zijn 2 dagen die voorbij kabbelen. Woensdag aan het eind van de morgen zijn we naar Castellon -sud gegaan om boodschappen te doen. Dingen die we hier in de directe omgeving nog niet gevonden hebben. En ver is het niet 17 km. Droopy laten we thuis. In de auto zou het erg warm worden. Dat gaat niet.

In het winkelcentrum eten we tussen de middag in een wok-restaurant. Erg goed, je kan nemen wat je wilt voor een vaste prijs. Om half 3 zijn we weer op de camping.



De donderdag moet eerst even de Lidl worden bezocht. Vanwege de reclames. Voor Vilmer hebben we een zwembrilletje gekocht. Die wilde hij graag hebben. Daarna gaat Jennie de markt onveilig maken. Die komt pas tegen twee uur terug. Aan het eind van de middag komen er donkere wolken boven de bergen aan de hemel. De eerste donderslagen horen we al. Dat is niet zo gek want de temperatuur was hoog met een hoge luchtvochtigheid. Dan begint het te te regenen. Steeds harder. Voor de tent is het wel goed. Al het gele zand wordt eraf gespoeld en zelfs de vogelpoep verdwijnt (al sneeuw voor de zon). Het koelt buiten gelijk behoorlijk af. In de caravan blijft de warmte nog lang hangen.

Van de halve finale van het songfestival hebben we ook nog wat meegekregen. Dat we niet door zijn!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten