Totaal aantal pageviews

dinsdag 19 mei 2009

Maandag 18 mei 2009 - Starten die motoren !!



Na 5 weken is het toch tijd. We vertrekken om ongeveer kwart over negen, na van vele kennissen in de buurt afscheid genomen te hebben. We zijn van plan pas na Cambrils de tol rond Barcelona te nemen. Dat blijkt na een bepaald moment niet zo leuk te zijn. De weg is maar twee baans en er zit een trekker voor ons. Dat gaat niet snel. Daarna krijgen we een vrachtauto die maar 60 km p/u kan/mag rijden. dat schiet niet op. Dus toch maar op de tol. Wij zijn toch rijke stinkerds..... dus die 3 euro kunnen er wel bij. Alles verloopt verder vlot. Erg druk is het niet. Om 3 uur zijn we op de camping. Het is een verschrikkelijk grote camping. Door het niet begrijpen van de overzichtskaart rijden we een verkeerd weggetje in en komen in de problemen met het terugrijden. Boom in de weg. Gevolg: deukje in de caravan en de luifel is naar beneden gekomen. Daar werden wij en vooral ik niet vrolijk van. Dit wordt verzekeringswerk. Uiteindelijk hebben we een goede plaats gevonden. Er staan veel NL'ers.De plekken zijn niet zo mooi als op Bonterra.

Nadat de caravan staat gaan we eerst proberen de luifel weer op z'n plek te krijgen. Dat lukt. Maar nu ... opzetten. De linkse poten gaan zonder problemen. De rechterkant geeft wel problemen. De buis is toch lichtelijk ontzet waardoor de poten er niet echt uitgeschoven kunnen worden. Met wat moeite door rukken en trekken komt het er toch uit. Op de foto is te zien dat alles staat. Het terugplaatsen van de poot zal ook wel niet zonder meer gaan, maar we kennen nu het trucje. En dat is pas na een kleine week.
We hebben vanavond perfect gegeten in het restaurant van de camping. Kip, frites en een perfecte salade. Ik nam een simpel ijsje, maar die van Jennie was wel erg groot. Lekker toch.

Op de gehele camping is goed internet voor 6 euro per week. Wij kregen het, om een nog onbekende reden, gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten