Totaal aantal pageviews

vrijdag 8 mei 2009

Maandag 4 mei 2009 - Rust voorbij ?

Vanavond komen Barry, (Ingrid), Daphne, Vilmer en Dayn aanvliegen. Vroeg in de middag gaan we naar de receptie om de sleutel op te halen. Het huisje ziet er keurig uit. Er staat een kinderbedje en een kinderstoel. Dan gaan we wat boodschappen doen want zij moeten toch voor vannacht en morgenvroeg wat in huis hebben. Jennie heeft ook wat klein speelgoed bij een chinees winkeltje gekocht. De kleintjes moeten toch wat te doen hebben.
Om ongeveer 7 uur krijg ik het eerste SMS'je dat zij minimaal 3 kwartier vertraging hebben. Volgens internet zullen zij echter een half uur vroeger aankomen. Vreemd. Tegen 8 uur het volgende SMS'je waarin staat dat zij minimaal een uur vertraging hebben. Internet nog steeds te vroeg, waarbij aangetekend staat dat de laatste update om 19.58 uur was. We gaan er van uit dat de passagiers gelijk hebben.

Na de dodenherdenking stap ik toch maar in de auto. Om ongeveer 21.30 ben ik op het vliegveld. Aankomsttijd op de borden 21.55 uur. Even Jennie bellen en dan in het restaurant koffie drinken. Tijd om de terminal te bekijken. Het stelt niet veel voor. Maar wel nieuw en netjes. Het is echt een nationaal vliegveld. Het vliegtuig landt op tijd. Toch duurt het nog een tijd voordat de familie door de uitgang komt. Dan is het ongeveer 22.30 uur. De koffers blijken toch groter te zijn dan ik dacht. Dan wordt in- en uitladen, passen en meten. Maar het zal erin komen. De kleintjes vallen na het vertrek snel in slaap. Daphne zit niet echt lekker met zo'n slapend kind op schoot. Even volhouden meid! (uurtje).

Om kwart voor twaalf zijn we op de camping. Jennie is al in het huisje. Zij was natuurlijk alleen maar in Vilmer en Dayn geinteresseerd. Eindelijk zag ze Ingrid. Zoals Daphne al beschreef was haar gezicht een en al ongeloof. Alsof zij een spook zag. Jammer geen foto.
Na wat uitpakken, bedden gereed maken en wat drinken, gaan wij naar de caravan. Iedereen is moe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten