Totaal aantal pageviews

vrijdag 29 mei 2009

Donderdag 28 mei 2009 – Ontdekkingstocht






Eerst de bekende rituelen. Brood halen (waren we gisteren vergeten te bestellen). Wat kleine boodschapjes gedaan. Ik ben vanmiddag alleen op stap geweest. Eerst naar het informatiepunt van de Millau brug. Een film bekeken hoe het e.e.a. gegaan is. Indrukwekkend. Daarna via een zeeeeer smal en bochtig weggetje naar 720 meter. Gelukkig geen tegemoetkomend verkeer gehad. Ik had als stijgend verkeer natuurlijk voorrang, maar toch. Prachtig uitzicht over het dal en brug. Veel foto’s gemaakt. Daarna via een andere route terug.

Kwam weer een prachtig panorama tegen. Op dat punt staat een kruis. Dat kruis is vanaf de camping te zien en dat is hoog hoor. En ik zat daar op een steen te genieten.
Hierdoor heb ik ook ontdekt waardoor de Tom-Tom ons steeds linksaf wilde laten slaan. De snelste weg toch? Nou als we dat met de caravan gedaan hadden, waren we in de grootste problemen gekomen. Haarspeldbochten, diepe afdalingen. Maar het zou volgens TT de snelste weg geweest zijn. Wachten maar op de vrachtwagen uitvoering van TT.
Bij terugkomst zijn Jennie en ik nog even met Droopy in de rivier gaan zwemmen. Nou ja, Droopy dan. Wij gooide alleen maar de stok. Hij vond een plek waarbij het snelstromende water precies langs zijn nek en onder zijn kin ging. Hij vond dat schijnbaar lekker want hij heeft daar lang gestaan.
Toen Jennie naar haar favoriete soap wilde gaan kijken bleek dat het TV beeld al op zwart gezet was. Dan maar iets anders doen. Zoals quilten en weblog bijwerken.

1 opmerking:

  1. Hoi Rob en Jennie
    Wij gaan eerste pinkster dag s'nachts naar italie
    we wensen jullie nog een heel fijne vacantie
    Heel veel liefs
    Fred e Lina

    BeantwoordenVerwijderen