Totaal aantal pageviews

vrijdag 15 mei 2009

Vrijdag 15 mei 2009 - 2 maanden op reis.

Vandaag zijn we precies 2 maanden onderweg. We staan nu al ruim een maand op deze camping. We denken dat we begin van de volgende week hier vertrekken naar Platja d'Aro. Dat is ongeveer 350 km noordelijker. Dan gaan we via Milau - Cl.Ferrand - Lyon - Becancon naar Morteau (Cathy). De camping daar is pas vanaf 1 juni open. Als we eerder zijn zullen we iets anders moeten zoeken. Maar dat komt wel goed.


Vandaag is het weer een prachtige dag. Helemaal opgefrist door de regen van gisteren. Met Droopy hebben we al een fikse wandeling gemaakt. En is zojuist in bad geweest. Als hij droog is moet hij weer een anti-teken middeltje opgesmeerd krijgen. Hij ligt nu heerlijk in de zon te drogen. Vanavond eten we kip-kerry.


Mededeling van technische aard. Het kan zijn dat het even duurt voordat ik weer kan schrijven. Dit WiFi abonnement loopt vandaag af. Uit ervaring weet ik dat soms de technische beveiliging hiervan niet werkt. Dat zou inhouden dat ik morgen weer op de lijn zit. Wij zijn niet van plan dit abonnement te verlengen, gezien de prijs voor korte perioden. Dus dan is het even geduld hebben totdat we weer kunnen internetten. Tot lezens !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten