Totaal aantal pageviews

donderdag 1 mei 2014

Zondag 27 april 2014 - Korte reis

Vanmorgen is het droog. Dat hadden we wel nodig. Het voortentje staat nog steeds. Droog is ie niet helemaal, maar we gaan toch maar inpakken. Haast hebben we niet Om een uur of een hebben we nog een frites etentje bij Margreet. Ondertussen hebben we tussen de druppels door alles ingepakt. We zetten het op de volgende camping toch weer op.
Het eten doen we niet alleen. De zus van Margreet, Mariska eb haar 4 kinderen en de vrienden van Margreet met een tweeling. Dus in totaal 14 personen. Het is wel gezellig in de toekomstige woonkamer van JW en Margreet.
Om ongeveer twee uur rijden we weg voor een afstand van 61 km naar Pierrefitte sur Sauldre waar het Les Alicourts Resort ligt. Een 5 sterren camping ingedeeld door de ANWB als Best 2014. We zijn benieuwd.
Na aankomst (het is droog) gaan we ons installeren. We staan vlak bij het meer waar omheen bungalows, chalets en de campingplaatsen liggen. Het ziet er goed uit. Bij de receptie zijn ze super vriendelijk.Zij hebben jammer genoeg geen antwoord op de vraag waarom wij 5 euro moeten betalen voor de hond. Kinderen zijn 6 euro. Is er een hondendouche of een uitlaatservices?  Wel hoeven we niet buiten de camping om de hond uit te laten. Zij mag haar dingen op het terrein doen als we de dr... maar opruimen. Of dit nu de oplossing is vraag ik mij wel af.
Voor wat betreft de communicatie zit het niet mee. Geen sat. ontvangst en internet kost 25 euro p/w. Daar moet ik nog een weekje over slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten