Totaal aantal pageviews

dinsdag 27 mei 2014

Dinsdag 27 mei 2014 - Het weer is iets minder

De afgelopen maandagnacht heeft het wat geregend, Het wat bewolkt.De temperatuur is prima.  De maandag hebben we besteed aan wat klusjes rond de caravan. Ook hebben we met Myca gewandeld.

Het is vandaag een bewolkte dag. Vanmorgen hebben we boodschappen gedaan. Dit vergt natuurlijk enige organisatie. Myca mag de winkels niet in en op de camping achterblijven mag ook niet. Jennie is eerst alleen naar de Mercadonna geweest. Daarna zijn we gezamenlijk naar de Lidl wezen lopen. Ik bleef buiten met Myca wachten. Toen Jennie haar dingen in het karretje had gedaan hebben we gewisseld. Ik heb de restanten ingeladen en hebben afgerekend.
Vandaag heeft Jennie les gehad in een nieuwe techniek om applicatie in de quilt te verwerken. Dit gebeurde door een Nederlandse quiltster voor Jennie en een Spaanse campinggast. Jennie heeft jaren geleden deze Spaanse vrouw de eerste beginselen van het quilten bijgebracht. Voor deze Spaanse vertaalde de buurvrouw de instructies. Jennie heeft het erg leuk gevonden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten