Totaal aantal pageviews

maandag 19 mei 2014

Maandag 19 mei 2014 - Gereed maken voor vertrek

Gisteren hebben we onze vaste gewoonte weer opgepakt. Rommelmarkten bezoeken.  We hadden er 2 op ons lijstje staan. Die in Grospierre was niet groot maar wel leuk. Jennie heeft 2 stapels patchwork tijdschriften en een kristallen potje gescoord. De andere markt was in Saint Germain op een parkeerplaats van een chauffeursrestaurant. Er was plaats voor 200 kramen maar er waren er maar ongeveer 30. En het was alleen maar rotzooi. Dus hier waren we snel klaar mee.
Het was erg mooi weer dus hebben we heerlijk van het weer genoten. Dat genieten werd toch verstoord door de zuiden wind. Moesten we eerder schuilen voor de harde noorden wind, nu achter het scherm voor de harde zuiden wind. Ik ben maar even de weerberichten voor deze regio en de rest van Frankrijk gaan bekijken. Voorlopig blijft het weer wisselvallig en met harde wind. Dus hebben we een belangrijke beslissing genomen. We gaan naar Spanje!
Deze dag begon met regen maar geen wind, terwijl dat laatste wel voorspeld was. Koud is het zeker niet, maar het gras blijft nat.
Deze foto moest even. Dit sportvliegveld ligt naast de camping. Geen overlast ondervonden.

1 opmerking:

  1. We dachten je misschien nog en Frankrijk te ontmoeten, maar als je naar Spanje gaat...........groetjes
    Ellen & Jacques

    BeantwoordenVerwijderen