Totaal aantal pageviews

zaterdag 17 mei 2014

Zaterdag 17 mei 2014 - De visite is weer weg

Gisterenmorgen zijn we met Wil en Ron naar de markt in Ruoms geweest. De markt is best de moeite waard maar jammer van de wind. Het was zonnig maar de wind maakt het minder makkelijk. Jennie en Wil moesten bij de hoeden en petten kraam even wat passen.
En Jennie en ik natuurlijk even bij de groente kraam kijken. Daarna hebben we heerlijk op een terrasje koffie gedronken en gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. De middag hebben we in gepaste rust doorgebracht.














Om 'Tinus' tijd zijn we gezamenlijk voor de caravan en in de zon wat gaan drinken. Daarna hebben wij heerlijke pasta gegeten gemaakt door chef-kok Ron. Heel lekker.

Dit was tevens onze laatste gezamenlijke activiteit. Zaterdag vertrekken Wil en Ron richting huis. Dinsdag willen zij thuis zijn. Het waren een paar leuke dagen en wat ons betreft; voor herhaling vatbaar.
Vanmorgen hebben we nog met z'n vieren koffie gedronken. Om ongeveer kwart over tien zijn zij vertrokken.
Wij zijn daarna eerst de weekend boodschappen gaan doen. Ook een nieuw kleedje voor de caravan. Ons oude elektrische kleedje is overleden. doordat de tafel daar al jaren op heeft gestaan en de bedrading heeft blootgelegd. Vanmiddag hebben we met Myca een aardige wandeling gemaakt met mooi uitzichten.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten