Totaal aantal pageviews

zondag 13 juni 2010

Zondag 13 juni 2010 - Wandelen.



De weersvoorspelling voor dit gebied is niet erg positief. Als we opstaan is het bewolkt, droog en een prettige temperatuur. We besluiten vandaag te gaan wandelen. Het wordt lopen in noordelijke richting naar Messanges door een bosgebied. Bij het begin van de duinen en het strand gaan we op een picknick plaats ons brood opeten. Er wordt hier veel aan planksurfen gedaan. De parkeerplaatsen staan vol met campers waarin jonge sportieve jongens en meiden verblijven. Op het strand gaan we in zuidelijke richting langs de kustlijn. Het is afnemend tij, dus het lopen gaat prima. Het hoogte verschil in de getijden is hier 4 meter. In de duinen staat een grote semafoor van de franse marine. Imposant.
Het is nog steeds erg bewolkt met dreigende wolken, maar het blijft droog. In Vieux Boucau lopen we via de bossen weer terug naar de camping. Dit soort wandelingen deden we vroeger veel vaker. Maar toen hadden we Droopy.

3 opmerkingen:

  1. Ja mensen, met of zonder hond, geeft een heel ander leven. Toch lekker gewandeld, zal wel stijve benen hebben gegeven s nachts.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat ik weet wat de reden is dat jullie je daar thuis voelen. We waren er nu ook weer: het is net Kijkduin daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat heb je met die Hagenezen, die voelen zich pas echt thuis als het een beetje op denHaag lijkt. Veel plezier nog. Voor ons, misschien iets voor de volgende keer.

    BeantwoordenVerwijderen