Totaal aantal pageviews

donderdag 3 juni 2010

Woensdag 2 juni 2010 – Bezoek aan Pamplona

Als we opstaan is het al 20 graden. Dat wordt mooi. In verband met de bekende siesta moeten we niet te laat weggaan. En dat doen we dan ook niet. In de oude stad is het redelijk druk. Vorig jaar zijn we hier ook al geweest dus echte nieuwe indrukken doen we niet op. Grappig blijft dat je als voetganger weet hoe lang je moet wachten voordat je kan oversteken. Dat zou in Nederland ook wel wat zijn. Via wat ingewikkelde omzwervingen gaan we ook nog naar het winkelcentrum. In de verkeerslichtensituatie zijn hier nogal wat veranderingen sinds vorig jaar en onze TT begrijpt deze niet helemaal. Ouderdom komt met gebreken, niet waar?
Daar hebben we heerlijk gegeten. We hadden allebei een heerlijke salade. Wel verschillend van soort, want dan kun je vergelijken. En als 2e platte een goed gegrilde entrecote met prima patatjes. Deze entrecote was ook aardig aan de maat. Dus dat was smullen.
In de middag, nou ja, het was inmiddels 3 uur, hebben wij de zon het werk laten doen.
Het was ial 27 graden. We hebben heel lang buiten gezeten. Later op de avond kwam er wel veel wind opzetten. Maar echt last hebben we niet gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten