Totaal aantal pageviews

maandag 7 juni 2010

Vrijdag 4 juni 2010 - Bezoek aan Estalla.

Gisteravond kregen wij een SMS'je met de mededeling dat Jacques en Ellen ons morgen komen verblijden met hun verblijf hier. Dat is leuk. Ons plan is om vanmorgen naar Estella te gaan. Dit is ook een pelgrimsplaats langs de route. Maar wel groter dan Puente le Reine. Ook dit is wel aardig maar haalt het niet bij gisteren. We hebben heerlijk op een terrasje gezeten met allebei een bocedilla en wat te drinken. Barry belde ook nog om de kinderen even met ons te laten spreken. Jammer genoeg stonden we in een heel smal straatje waar bouwvakkers nogal lawaaierig aan de gang waren. Dus sommige stukken van het gesprek konden we niet volgen. Het was in ieder geval leuk de kleintjes weer te horen vertellen. De vraag werd gesteld 'waarom blijven jullie zo lang op vakantie?'. Ja wat moet je hierop nu antwoorden. Niet omdat wij het leuk vinden zo lang zonder kleinkinderen te zijn. Wat ons betreft zouden ze mee mogen, maar dat gaat nu eenmaal niet. We hopen ze over een paar weken weer te zien.

Bij terugkomst op de camping bleken Jacques en Ellen reeds geintalleerd te zijn. Zij zijn zonder Cock en Wil. Zij hadden besloten naar een andere camping ten westen van Pamplona te gaan. Op die camping hebben wij vorig jaar gestaan.

Het is fijn ze na zo'n lange tijd weer te zien. Zij vonden deze camping erg mooi. Daar zijn wij het helemaal mee eens.

Er bleek natuurlijk veel te vertellen te zijn, over en weer. En met een glaasje wijn gaat dat natuurlijk nog makkelijker. Er waren plannen om nog het een en ander te doen, maar ze waren toch te moe, dus zijn zij niet te laat naar bed gegaan.

Technisch gezien (bandbreedte?) is het nog steeds niet gelukt foto's te uploaden. Die volgen nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten