Totaal aantal pageviews

woensdag 23 juni 2010

Woensdag 16 en donderdag 17 juni 2010 – Regen, regen, regen.

Bij het opstaan is het zwaar bewolkt. Het ziet er wel naar uit dat het gaat regenen. Wat te doen? We zullen maar richting Poitiers rijden en dan zien we het wel. Vlak voor Poitiers zien wij een inmens winkelcentrum van Auchan. Met alles erop en eraan. Ondertussen is het echt gaan regenen. Wij zijn in ieder geval onder de pannen. We eten zalm bij Flunch. Die smaakt prima. De verwachtingen vwb het weer waren toch anders. Zo te zien zitten wij precies in het rand gebied. Het regent de gehele avond en het begin van de nacht.

Vandaag, donderdag, regent het weer. Het wordt wel droog maar ziet er nog steeds dreigend uit. Pas tegen 4 uur wordt de hemel lichter. Er komt zelfs nog wat zon. Koud is het niet. We doen een rondje camping. Het is een parkachtige camping. Goed onderhouden. Een mooi zwembad met super glijbanen. Het is vol op deze camping tussen 19 juli en 18 augustus. Erg leuk voor kinderen.
Het is bijna half 8 en het is nog steeds droog.
Morgen gaan we naar La Charpenterie, de camping van Jean Willem en Margreet. Hopelijk houden we het tijdens de rit droog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten