Totaal aantal pageviews

vrijdag 11 juni 2010

Donderdag 10 juni 2010 - Prachtige reisdag.

Vanmorgen om half 10 rijden we weg. Het is goed weer, half bewolkt en niet te warm. In Spanje gaat de reis voorspoedig. Vorig jaar zijn we op de heenweg via de tol naar de Spaanse grens gereden.
Hadden we nu maar vanaf de Franse grens ook de tol genomen. Die Fransen hebben rotondes tot een nationaal cultureel product verklaart. De route was prachtig Langs de kust, leuke witte (vakantie) dorpjes, maar rotonde op rotonde. Als de TT aangaf dat we pas over 2 km een rotonde tegen zouden komen hingen we de vlag uit. Normaal was het om de 400 of 500 meter. Met een losse auto is dat niet zo'n probleem, maar met caravan is het werken. Elk dorp moet minimaal aan het begin en aan het eind een rotonde hebben. Maar goed we zijn er gekomen,
En dat is de moeite waard. Cp la Cote ligt dicht bij het strand en de super U is vlakbij. Veel wandel en fiets mogelijkheden.
Er staat wel veel wind. Dit heeft geresulteerd dat de luifel uit de peesrand is geschoten. De schade is miniem, maar in de regen kun je niet zo veel. Want het regende na zessen behoorlijk hard. En het is blijven regenen. Morgen maar verder kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten