Totaal aantal pageviews

donderdag 26 maart 2009

Woensdag 25 maart 2009 - Reisdag

Voordat we vertrekken is er nog een officiƫle ceremonie. Het opzetten van de SVR vlag aan het begin van de camping. Het is koud en regenachtig maar iedereen is aanwezig.

Daarna koffiedrinken en dan vertrekken we echt.


Nou ja, echt vertrekken. 1 km van de woning op een smal bruggetje wordt de nieuwe linkerband van de caravan lek gestoten door een hoge stoeprand met een stalen rand. Dat wordt werken. Ik bel Jean-Willem die er als de wegenwacht aankomt. Het is nog een heel gedoe om de reserve band onder de caravan uit te krijgen en de caravan zover omhoog te krikken dat de kapotte band vervangen kan worden. En het is koud en druilerig. Uiteindelijk hebben we een oponthoud van 3 kwartier. Morgen zien we wel hoe eea opgelost gaat worden. Maar door en door koud hebben we het.


We hebben een goede tocht met zeer afwisselend weer en uitzichten. Om ongeveer 5 uur zijn we op de camping in Fourneaux (Camping la Perle - Creuse - 23). Het is een oude camping die in 2007 is overgenomen door een NL paar. Er wordt hard gewerkt om alles te moderniseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten