Totaal aantal pageviews

dinsdag 24 maart 2009

Dinsdag 24 maart 2009 - Opruimdag

Vannacht heeft het hard gewaaid. Ook hebben we de eerste regen op de caravan horen kletteren. Als we opstaan is het droog maar somber en veel wind. Jennie gaat in de caravan aan het werk en ik neem de buitenboel. Ook nog even naar Lorris. Daar moeten we voor onderweg en de volgende camping toch nog wat te eten halen. Omdat de camping afgerekend moet worden moet de flappentapper ook nog beroofd worden.


Al met al hebben we hier ruim een week gestaan en met veel plezier. Aan eigen dingen zijn we niet vaak toegekomen maar we hebben ons prima geamuseerd. We kunnen ook zeggen dat we meegeholpen hebben om de camping een goede start te geven.

Droopy zal zijn vrijhheid ook wel gaan missen. Hij loopt de hele dag met Ninna, de Berner Senner, over de 12 ha land. Soms komen ze beiden hijgend aangerend, maar wat ze precies gedaan hebben weten we niet. Elke dag gaan ze wel een rondje om het meer. Dat meer is onderdeel van de 12 ha.

Dit is dan het laatste bericht uit La Charpenterie (Dept. 45, Oise). Binnenkort zal ik uit de iets zuidelijkere gebieden berichten. Of we morgen op de nieuwe camping blijven staan zal van het weer afhangen

1 opmerking:

  1. nou wij wensen jullie een behouden vaart.(ahum,ahum)veel liefs uit rijnsburg.

    ps.leuk he skypen met je kleindochters!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen