Totaal aantal pageviews

woensdag 18 maart 2009

16 maart 2009 - 243 km - Op weg naar Margreet en Jean-Willem






We willen niet al te vroeg wegrijden. Maar dat blijkt ook niet te kunnen. Door de ochtendvochtigheid komt de auto niet van het gras af. Het gevolg is: afkoppelen en op de mover achteruit het pad op. En dat gaat niet zonder slag of stoot. Gelukkig dat we zo'n ding hebben, want met z'n tweeën hadden we de caravan er niet uit gekregen. Want vakantiegangers zijn op dit tijdstip natuurlijk niet. Het wordt ongeveer half elf als we wegrijden. Maar het is mooi weer en we zijn niet uit onze hum te krijgen.



We rijden net zoals gisteren prima. We nemen de Parijse pheriferique in 30 minuten. Daar kun je niet voor om rijden. Om even 2 uur zijn we op de (nieuwe) camping La Charpenterie in Beauchamps-sur-Huillard. Margreet begroet ons hartelijk. Zij is vandaag jarig. Haar ouders komen vandaag uit uit Nederland. Om half 4 komen zij er aan. Jean-Willem is nog aan het werk in Arabloy bij zijn ouders.






We krijgen een rondleiding over het bedrijd. Ongeveer 80.000 kuikens worden hier opgefokt. Het is een imposant gezicht, maar ruikt wel. Het bedrijf ligt op 12 ha grond. Siem en Ditta (haar ouders) blijven 2 weken. Er is ook nog veel te doen om de camping geschikt te maken. Wij hebben in ieder geval een mooie plaats, vlak naast het woonhuis.




S'avonds zijn we ter gelegenheid van de verjaardag uitgenodigd om met z'n allen bij Margreet te eten. Er zijn ook nog NL kennissen uit de buurt. het wordt een gezellige avond.

Droopy heeft hier ook een vriendinnetje. Nina is een nog jonge Bernersenner. Die wil wel spelen, maar Droopy doet het alleen wanneer hij ner echt zin in heeft. Droopy loopt hier vaak los en weet dat hij hier niets mag doen. En dat doet hij dan ook niet. Op de vaste tijden even buiten het terrein kan hij alles laten gaan.

1 opmerking:

  1. Hoi zo te horen zijn jullie al helemaal in vakantie sferen.... Geniet ervan.
    Weten jullie adressen van de campings waar jullie gaan staan. Laat dan even weten.

    Groetjes Barry

    BeantwoordenVerwijderen