Totaal aantal pageviews

donderdag 26 maart 2009

Donderdag 26 maart 2009 - Camping La Perle

Na alle huiselijke klusjes met de campingeigenaar naar de lokale garage gegaan met de band. De velg was zo in orde gemaakt, maar nu de band. Dat was iets moeilijker. Deze maat en sterkte is moeilijk te verkrijgen. In de meest optimistische situatie kan de band, indien voorradig, over 3 dagen hier zijn. Ik denk een betere oplossing te hebben. Laten we eens kijken wat de ANWB voor ons kan doen. Na wat verbroken verbindingen en gegevens doorgeven wordt het als volgt:
Vanmiddag wordt de band verstuurd vanuit Nederland en is morgenmiddag hier. Dat klinkt beter. De garage kan de band dan uiterlijk zaterdag monteren.

Dan kunnen we wat boodschappen gaan doen. Aubusson lijkt ons een leuk plaatsje. daar zullen we nog wel eens uitgebreid naar gaan kijken. Na terugkomst ga ik de luifel uitzetten en ons verder installeren. Nu is het 9 uur in de avond. Jennie zit te quilten en ik bewerk dit toetsenbord.

2 opmerkingen:

  1. nou nou, je maakt wat mee zeg!
    ongelukje zit in een klein stoeprandje!!
    gelukkig is het weer geregeld.
    de skype spraak doet het nog steeds niet hoor, ik krijg het zelf niet voor elkaar maar we kunnen elkaar wel zien ,ook leuk toch.
    hier gaat alles lekker, vanmiddag weer naar knorredikje en ik ben net door het huis gesjeesd als een tornado.ook weer schoon!
    ik heb een cd gekocht van josh groban, je kan op you tube kijken en luisteren, mooie stem hoor, een beetje il divo of andrea boccellie(?) 'k weet niet hoe je dat schrijft maar jullie weten wel wie ik bedoel.
    jan komt morgen (zaterdag) in de middag thuis en amber heeft het heel druk met repeteren voor het toneelstuk. ze heeft bijna d'r premiƩre!!!!!!
    de groetjes daar en tot de volgende reactie.
    dikke kus, Ing.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo rob en jennie

    wij hopen dat alles naar wens gaat .hier gaat alles prima .daisy is al aardig aan het groeien ze is al 22weken .het appartement is verkocht en 1april is de oplevering .met de verbouwing aan de nieuwe woning gaat het ook goed het gaat nog wel een paar maanden duren maar het word erg mooi .wij kijken elke dag naar de site .we vinden het erg leuk .geniet van het moment dat jullie samen en met andere hebben .verder een hele goede voortgang van deze reis veel liefs johnny gerda shirley daisy danny

    BeantwoordenVerwijderen