Totaal aantal pageviews

maandag 7 april 2014

Maandag 7 april 2014 - Tijd voor boodschappen doen

De zon maakte ons lekker wakker. Na de ochtend rituelen zijn we maar in de auto gestapt om de Lidl en Super-U te gaan bezoeken. Myca hebben we bewust bij de caravan gelaten. Toen we wegreden blafte zij niet. Volgens Margreet heeft hij wel geblaft maar het viel mee. Toch had zij zich van haar tuigje ontdaan en is aan de wandel gegaan. Margreet stond in de schuur en daar stond ineens Myca kwispelend achter haar. Zij schrok wel even. Zij heeft haar terug gedragen naar de caravan en weer aangelijnd. Veel onrust heeft zij niet veroorzaakt. Elke dag een stapje verder.
Vanmiddag waren wij in een dierenwinkel. Daar stond een groot kunststof paard voor de deur. Daar moest zij wel even tegen blaffen. Maar het 'paard' reageerde niet. Dus maar niet verder blaffen. Nu is het al avond en ligt zij rustig op haar kleed onder de tafel.
Het weer is aan het veranderen. Soms harde windstoten. Morgen wordt regen verwacht. Maar vanaf woensdag wordt het weer beter.

1 opmerking:

  1. Ohhh, echt Myca, wat een boefje! ik vind het kei gaaf dat ik jullie avonturen mag volgen. Heb Summer de foto's van Myca laten zien en ze zei; mam, ik ben zo blij voor Myca dat ze daar is. dikke knuffel voor Mycadootje. Xxx

    BeantwoordenVerwijderen