Totaal aantal pageviews

maandag 14 april 2014

Maandag 14 april 2014 - Toch naar naar de dokter

Sinds ons vertrek heeft Jennie al last van pijn in haar rug. Dat heeft zij bijna altijd als wij met vakantie gaan. Dat is meestal na een paar dagen wel weer weg. Dit keer echter niet. Het belemmert steeds haar en ons doen en laten. En het wordt steeds erger.We hebben al met ibuprofen geprobeerd maar dat gaf geen resultaat.
Vandaag maar de huisarts van Margreet geconsulteerd. Het is een inloopspreekuur. Dat wil zeggen dat het erg druk is. Geen stoel meer vrij in de wachtkamer. Dan maar later terug komen. Om 4 uur zijn we terug. Dan zijn we nummer 3. Na een grondig onderzoek is de dokter van mening dat haar ruggenwervel stijf geworden is. Volgens hem kan dit door het lange autorijden komen. Hij schrijft sterke medicijnen voor. Het moet binnen 3 dagen minder worden en mag maximaal 15 dagen de medicijnen innemen.
Hopelijk gaat dit werken, dan kunnen we weer wat actiever worden. We hadden plannen genoeg, zoals een georganiseerde wandeltocht in de omgeving en fietsen. Helaas kon dit niet. Echter vermaakt hebben we ons toch wel. Daar zorgt Myca wel voor.
Wij hopen binnenkort weer een positief verhaal te kunnen schrijven..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten