Totaal aantal pageviews

maandag 21 april 2014

Maandag 21 april 2014 - 2e paasdag - Even bijschrijven

Sinds afgelopen woensdag heb ik onze volgers niets meer laten weten over onze belevenissen. Die zijn ook niet zo spannend.
Met de rug van Jennie gaat het nog steeds iets beter. Het zitten geeft nog wel wat problemen. Het is moeilijk om in de juiste positie te komen.
Gisteren hadden we prachtig weer. We hebben toen 2 rommelmarkten bezocht. Zaterdag zijn we naar de markt in Gien geweest. Het was daar heeeel erg druk. Er bleek een soort 'voyager' (zigeuner) festival op bijeenkomst te zijn. Toen wij de stad uitreden zagen we dan ook een immens terrein vol caravans staan. Ook in de supermarkt was het vol met mensen welke o.i. daar iets mee te maken hadden. Op de markt werden ook meer 'reizigers' artikelen verkocht. Daarvoor was een apart gedeelte voor gereserveerd. Veel ruimte was er echter niet. Myca vond het op dat gedeelte maar niets. Op de 'gewone' markt liep zij rustig mee.
De dagen ervoor was het koud door de oostelijke wind. Wel zonnig, dus zochten wij de luwte op om lekker te kunnen zitten.
Vanmiddag hebben wij een lekkere wandeling gemaakt.
Canal d'Orleans

Canal d'Orleans
Vannacht en de hele ochtend heeft het geregend. Dit is de eerste regen sinds wij hier zijn. De wind komt nu uit het zuiden en het is lekker zo.
Komende zondag vertrekken wij hier naar een 5-sterren camping, ongeveer 60 km zuidelijker. Vilmer en Dayn komen dan de vrijdag daarop voor een week. En dan gaan we toch echt verder in zuidelijke richting.
Myca is voor paarden niet meer bang. Zij staat neus-aan-neus met Alaska, maar ook met de paarden uit de omgeving. Zo nu en dan komt de 'buur' beagle even op bezoek en spelen zij samen. Deze buren hebben hier een vakantie boerderij en zijn dit weekend hier.


Gisteravond hoorden wij weer voor het eerst de herten burlen. Ik ben niet naar buiten gegaan om te kijken. Dat doe ik de volgende keer.
Verder amuseren wij ons nog steeds met een hapje en een drankje. Van fietsen is nog steeds niets gekomen.

2 opmerkingen:

  1. Sorry Rob, maar herten burlen toch alleen in het najaar? Waren het niet die zigeuners?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond het al vreemd. Je hebt gelijk. Maar de zigeuners zitten hier niet of we moeten dit zelf zijn..

      Verwijderen