Totaal aantal pageviews

zondag 6 april 2014

5 april 2014 - We zijn er !

Vandaag vertrokken we iets vroeger. Om kwart voor tien reden we weg. In vergelijking met gisteren was het een stralende dag. Veel zon en erg rustig op de weg. Ik vond het een plezier om zo te rijden. Zelfs Parijs was goed te rijden. De A86 stond vol, Jan het begon bij het beruchte tunneltje, dus stuurde ome tom ons verder over de A3 naar de Pt de Bagnolet. Zo de pheripherie op. Daar was het ook wel druk maar goed te doen. Na een paar stops om Myca ook wat te laten doen, waren we om 3 uur bij JW en Margreet.
De ontvangst was natuurlijk als vanouds. Lekker eerst in de zon gezeten voordat we weer aan de slag moesten om de caravan op zijn plaats te zetten.
We zullen het voorlopig hier wel uithouden. Maar dan moet het wel mooi weer blijven. Myca heeft kennis gemaakt met Nina en Alaska (paard) en de 2 ezels. Het ging best goed. Zij blaft (bijna) niet meer als het de paarden ziet. Soms een beetje mopperen maar dat zal ook wel minder worden. Ook het blaffen als wij even weg zijn, voor bijv. douchen o.i.d. wordt al minder. Alles sal goed kom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten