Totaal aantal pageviews

vrijdag 21 juni 2013

Tot en met vrijdag 21 juni 2013

Kilometers maken

Zoals ik al schreef, de woensdag hebben we gebruikt om alles op te ruimen. Het was wel warm, dus regelmatig even zitten en wat drinken.
Donderdag reden we rond tien uur weg. We hadden een makkelijke dag. Maar 200 km naar Navajas. Eem ACSI cp. We moesten daar wel de bult op om op onze plek te komen. Dat ging gepaard met veel rook en stank (koppeling). Toch boven gekomen. Op het eerste gezicht vonden we de cp maar zo zo. Later toch nog eens de cp verkend en we vonden het toch wel een mooie camping met een mooi zwembad en goed restaurant. Het personeel was ook erg vriendelijk. In de omgeving is veel cultuur en natuur te 'proeven'.
Onze eerste plannen waren om de Pyreneeën in te gaan naar La Puebla de Castro. Na diverse kaarten bestudeerd te hebben en gekeken naar de problemen met het water in dat gebied hebben we toch besloten om naar onze oude stek te rijden. El Moulino in Mendogorria. Qua afstand is er geen verschil, 400 km. Om half tien vertrokken en om kwart voor vijf waren we hier. Onderweg nog naar de supermarkt geweest en natuurlijk nog koffie gedronken. Het heeft hier behoorlijk geregend maar nu schijnt de zon en is het 17 graden.
We blijven hier 2 nachten. De planning is om via Biarritz richting Pau te rijden. We willen meer landinwaarts uitkomen.Maar dat kan altijd nog veranderen. We zullen wel zien.
PS De foto's komen nog. Internet is hier erg traag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten