Totaal aantal pageviews

dinsdag 11 juni 2013

Dinsdag 11 juni 2012

Mooie dagen

Afgelopen zondagmorgen zijn Jennie en de 'meisjes' naar de markt geweest. Om een beetje sfeer te proeven. Zij hebben niet de gehele markt afgewerkt. Te groot en te warm. Leuk vonden ze het wel. In de middag hebben zij aan het kleurenschema gewerkt aan de rand van het zwembad.

Maandag is de dag voor wat boodschappen en zien de dames ook nog wat van de omgeving, De middag is weer voor de zon. Nu gaan zijn naar het zwembad bij de receptie. Bij het andere zwembad is een verjaardagsfeestje aan de gang en dus nogal rumoerig. 's Avonds zouden de dames het eten verzorgen. Door gebrek aan bepaalde spullen voor het gewilde recept zijn we maar aan de boulevard gaan eten. Op de boulevard was het heerlijk. Een zacht en zilt windje. Uiteindelijk zijn we bij 'Les Dunes' belandt. Daar hebben we voortreffelijk gegeten. En natuurlijk wat gedronken. Sangria. Lekker.

Vandaag heb ik de meiden naar het .oude dorp van Benidorm gebracht. Daar lagen voor Gerda nog wat herinneringen. Zij heeft het niet kunnen ontdekken. Maar zij vonden het wel gezellig. In de middag was het weer tijd voor zwemmen en een zonnebad. Jennie is er ook nog ingedoken..

1 opmerking: