Totaal aantal pageviews

donderdag 6 juni 2013

Tot en met donderdag 6 juni (D-Day) 2013

We zijn er nog steeds

In de afgelopen dagen hebben we veel en weinig gedaan. Het is hier prachtig weer. Gelukkig is het in NL nu ook goed. We hebben redelijk veel gewandeld., elke avond naar het ziekenhuis om Annie niet zo alleen te laten. Op de fiets is het ongeveer 600 meter. Met de auto ongeveer 2,5 kilometers. Per fiets gaat het via een smal weggetje via de nooduitgang van de camping. Maar met de auto moet je helemaal omrijden. Gelukkig is Annie gisteren (woensdag) ontslagen en kan ze op de camping verder aansterken.
 Vandaag hebben we een mooie fietstocht gemaakt. We zijn helemaal Benidorm aan de buitenkant rondgereden. Vanaf de camping naar het westen, dan richting zuid, oude dorp, boulevard, op ons bekende terrasje gezeten met een coupe 2 ijsbollen, aardbeien en slagroom, dan naar het westen en via het bovengenoemde paadje weer op de camping. Tijdsduur 2 1/2 uur, afstand 12 km, maar wel met meerdere stops. Leuk.

1 opmerking:

  1. Verder alles goed met de EHBO-post?. De internetverbinding is hier prima, dus we kunnen eventueel even skypen. We zetten hem vanavond in ieder geval aan. Ellen mist haar vriendin en wil ook graag even bijpraten.

    BeantwoordenVerwijderen