Totaal aantal pageviews

zondag 16 juni 2013

Donderdag 13 juni 2013

Bezoek aan Guadalest en Calp.

Vandaag gaan we een echt vakantieding doen. We gaan naar het bergdorpje Guadalest, een bergdorpje aan een stuwmeer en een kasteel(tje) op de top. Het ligt zo'n 35 km landinwaarts. Het is een prachtige route met wel veel rotondes en op het laatste stuk wat klimmen en draaien.We zijn er al vroeg. Sommige winkeltjes zijn nog niet open. Het is ook niet druk. Dat zal wel anders worden.
sWe gaan op ons gemak naar boven en genieten van de prachtige uitzichten. We lopen rustig naar boven en maken nog mooie foto's.
Het stuwmeer.


Na nog wat te gaan drinken, vertrekken we weer. De route terug is normaal gesproken kinksaf, maar ditmaal gaan we rechtsaf. We ween niet waar dit zal eindigen, maar het is in ieder geval richting zee. Het is wel een bochtige route, maar met prachtige vergezichten. Uiteindelijk bereiken we Altea. We besluiten om te gaan eten in ons bekende restaurant aan de haven van Calpe. Dan hoeft Jennie niet te koken.
\
Samen op een rots met het kerkje op de achtergrond
's Avonds lopen we nog als afscheid naar de boulevard. We willen wat drinken. Het wordt het terras van Mc Donald. Met een lekker ijsje. Morgen zullen de dames weer naar huis moeten.
 
Herkent iemand dit?
  
Uitzicht vanaf het terras

Geen opmerkingen:

Een reactie posten