Totaal aantal pageviews

dinsdag 18 juni 2013

Tot en met dinsdag 18 juni 2013

Mooie en warme dagen

Vrijdagmorgen zijn Ingrid en Gerda weer vanaf Alicante vertrokken. De zes dagen zijn weer voorbij. Zij hebben een fijne tijd gehad. Het vliegtuig vertrok redelijk op tijd. Dus was ik al snel weer terug op de camping. Jennie was ondertussen aan de was gegaan. Door het warme weer was dit al snel weer kastdroog. Zoals gebruikelijk zijn wij 's avonds weer bij de chinees gaan eten.

Zondag zijn wij op de fiets naar de markt in Albir gegaan. We moesten nog een hoed 'scoren' voor Jan. Helaas was de goede maat niet voorradig. Dinsdag zal de marktkoopman in Altea de grotere maten meebrengen. Na de markt afgelopen te hebben zijn nog wat gaan eten. En toen weer terug. Het was nu wel erg warm geworden. Mede gezien deze temperaturen besluiten we komende donderdag hier te vertrekken. En terug moet je toch een keer. We willen dit keer via de Pyreneeën rijden. Dan komen we nu eens op een andere route Frankrijk binnen.

Zoals gezegd, vandaag (dinsdag) naar de markt in Altea geweest. De bewuste koopman had toch niet de juiste hoeden meegenomen. Verder op de markt treffen we toch de gewenste hoed aan. Alleen de vraagprijs was nogal buitensporig.Uiteindelijk  hebben we de hoed met 75 procent afdingen gekocht. Je zal toch als vreemdeling de vraagprijs hebben betaald. De koopman had dan al een aardig dagomzet gehad. Zo zie je maar weer. Afdingen moet.
Verder natuurlijk al wat voorbereidingen voor het vertrek getroffen. Morgen afronden.

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten