Totaal aantal pageviews

zondag 9 mei 2010

Zaterdag 8 mei 2010 - Prachtige fietsdag.

De tocht welke we gisteren niet uitgevoerd hebben gaan we nu doen. Niet te laat weg. Het is al prachtig weer als we om half elf op de fiets stappen. In de schaduw is het soms nog een beetje fris, maar dat wordt vanzelf beter. Het is een prachtige route langs het strand richting Grau (de haven van Castellon). Bij het vliegveld hebben we een tijdje naar de parachutisten boven ons zitten kijken. Een prachtig gezicht. Een para kwam verkeerd uit en moest een landing op het strand maken. Dat werd dus lopen.
In het dorp aangekomen zijn we een park ingereden. Daar waren twee werklieden bezig de palmbomen te snoeien. Het was mooi om te zien hoe zij omhoog klommen. Zwaar werk met een kapmes. Ik heb er foto's van genomen, maar die moet ik nog krijgen (toestel even geleend van Ge). Toen men bezig was kwam er een jong hondje met een muizensnuitje, oftewel een hele grote rat, uit de palm vluchten. Dat was toch wel bijzonder. (Geen foto).
In de haven hebben we heerlijk op een terrasje zitten eten en wat gedronken. Om een uur of drie waren we terug. We hebben bijna 28 km gefietst. Da's mooi. Wat later hebben we nog wat zitten borrelen bij Ge en Harm.
Een zeer geslaagde dag. Oh, ja, we hebben een nieuwe ACSI kaart.

1 opmerking: