Totaal aantal pageviews

donderdag 20 mei 2010

Dinsdag 18 mei 2010 - Pijn in de kontjes!



Vandaag gaan we fietsen. Gisteren had ik bij de gemeente geïnformeerd omtrent het huren van fietsen. Men kan gratis fietsen lenen voor 7 dagen per maand. Dat is natuurlijk leuk. Ik had natuurlijk niet goed doorgevraagd want bij aankomst in de sporthal bleek het alleen voor 18 jaar en ouder mogelijk te zijn. Dus konden we er maar 2 krijgen. Ingrid besloot dan maar op de camping te huren. Onze buurvrouw hoorde dat en stelde gelijk haar 2 fietsen ter beschikking. Dus Ingrid heeft 2 fietsen gehuurd.
Om ongeveer half twaalf zijn we vertrokken richting Oropesa. Over het voor ons al bekende fietspad door de donkere tunnel. Daar is nu het licht sinds de paasdagen niet meer aan geweest. Dus extra donker. Men vond het uitzicht prachtig. In Oropesa zijn we doorgefietst naar Jardin Martina d'Ora. Ook dat was een succes. Het is een beetje Gaudi aangelegde tuin met veel mozaïek. Deze foto is een proeve van een panoramafoto. Het is nog niet helemaal gelukt maar geeft toch een idee.

Ik heb hier al eerder over geschreven. Nu waren jammer genoeg de fonteinen niet in werking. Op de terugweg nog een heerlijk ijsje verorberd. Om ongeveer half vier waren we terug. Men had wel last van het achterwerk. Ze zijn niet gewend om zo'n 22km te fietsen. Al met al weer een zeer geslaagde dag.

1 opmerking: