Totaal aantal pageviews

zondag 19 april 2009

Zaterdag 18 april 2009 - Ingrid is jarig !

Maar dat viert zij morgen pas. Evengoed toch een belletje gepleegd.

Het is wederom mooi weer. eerst onze dagelijkse beslommeringen gedaan. Toen een paar boodschappen voor het weekend.

Rond de middag maken we met Droopy een boulevard wandeling. Jammer dat honden niet op het strand mogen. daardoor kunnen zij ook niet in de zee. Er zwemt niemand, want het water schijnt nog erg koud te zijn. Toch is er bewaking van het Rode Kruis en de strandwachten.

Het is een leuke wandeling. Het is niet te vergelijken met Benidorm. Hier zijn geen of weinig winkeltjes. Aan het centrum van de boulevard zijn wel wat eet/drink tentjes. maar het is gezellig rustig. Het is natuurlijk ook nog geen hoogseizoen.
Daarna blijven we rustig op onze plek.

Later in de middag komt een overbuurman vragen of ik voor een campergast mee kan rijden naar de Carrefour, omdat zijn accu defect is. Natuurlijk doe ik dat, maar het toont wel aan dat je snel zonder vervoer zit en afhankelijk bent van een ander. Maar het is snel geregeld. Kosten 139 euro. Als dank krijg ik een fles wijn. Was niet nodig geweest, maar is toch een leuk gebaar.

1 opmerking:

  1. Hallo daar,

    Weer een keer proberen een reactie te geven. Tot nu toe is dat dus niet gelukt, maar dat hebben jullie natuurlijk al begrepen. We zijn donderdag bij Ingrid geweest en hebben haar gevraagd hoe we toch op jullie site komen.
    We volgen jullie reis trouw en blijven zo dus op de hoogte van het wel en wee. Ja al weer een maand weg, hier is het erg stil aan de overkant hoor, geen licht en geen leven natuurlijk.
    Hoe gaat het met jullie, lekker zin of hebben jullie al heimwee. Zo te zien vermaken jullie jezelf prima. Hier gaat alles z'n gangetje. Met de arm van Ron gaat het redelijk, morgen naar de dokter en vrijdag weer het ziekenhuis in voor de volgende operatie. We hopen volgende maand toch weg te mogen en willen dan richting Zuid-Frankrijk. Eerst maar afwachten of het allemaal wel kan natuurlijk.
    Nou ik ga het proberen, veel plezier en tot horens.

    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen