Totaal aantal pageviews

donderdag 16 april 2009

Donderdag 16 april 2009 - Marktdag

We staan op met zon. maar dat is de bedoeling. Vandaag is het marktdag. Dat is voor de Nederlandse vrouw in het buitenland een ultiem feest.

Alles is hier op loopafstand dus ook de markt. Het is een vrij grote markt met een gescheiden gedeelte waar groente, fruit vlees en alle soorten olijven verkocht worden. het andere gedeelte is met kleding. Men kent dit wel, allemaal goed bedoelde rotzooi. Maar dat is de mening van mij. Jennie denkt daar anders over. We ontmoeten daar ook de buurvrouw Ge van de camping. Die is alleen. Die twee vrouwen begrijpen elkaar al snel. Doen in ieder geval het voorstel dat ik naar de camping terug ga en zij verder kunnen struinen. Zo gezegd, zo gedaan.





Op de camping doe ik het rustig aan. Babbel wat met de buren, ruim hier en daar wat op en wacht op de terugkomst. Als Jennie terug komt heeft zij mooi setje gekocht.





Na het eten loop ik eens over de camping. Alles is er. 4 Jeu de Boules-banen, tennisbaan,fitness ruimte etc. Zelfs een (kleine) honden uitlaatplek. Maar dat hebben wij niet nodig. Droopy doet het wel buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten