Totaal aantal pageviews

dinsdag 14 april 2009

Maandag 13 april 2009 - Lange reisdag




Het is droog weer en de temperatuur is 1 graad. Dus koud. We vertrekken even voor 9 uur. We hebben gekozen om zonder tol te rijden. De afstand is ruim 560 km. En dat is een prima keuze. Voor 80% zijn het snelwegen, dus gaat het goed. De zon begint te schijnen. Onderweg rijden we zo nu en dan tussen de sneeuwhopen. Mijn draadloze temp meter komt op sommige stukken op 0,3 graden. Op de A23 moeten we ruim 200 km toeren. En dan wordt het toch nog spannend. Er is geen benzinestation te bekennen of een verwijzing daarheen. Er zijn ook geen parkeerplaatsen waar we even kunnen kijken. Na zo'n 160 km ga ik de weg af en raadpleeg mijn TT. Die geeft op 8 km landinwaarts een pomp. Dus daar maar heen. Gelukkig die is open (het is immers 2e paasdag en veel is er dicht). Het is wel even zuchten. Stel je toch voor dat we zonder benzine zouden komen te zitten. En natuurlijk na enige tijd vliegen de benzinestations om de 30 a 40 km je om de oren.




Om 5 uur zijn we op camping Bonterra Park in Benicassim. We hadden van te voren gebeld of er plaats zou zijn voor ACSI. De periode begint namelijk morgen weer. Maar dat was geen probleem. Hartelijk welkom.


We hebben ruime keus. We nemen een plek vlak aan het begin van de camping waar alle voorzieningen vlakbij zijn. Het ziet er prachtig uit. Alles is er, tot zelfs een hondendouche gelegenheid. Dat wordt voor Droopy wassen!


Maar dat doen we morgen pas. We zijn erg moe. De noodzakelijke dingen zetten we neer en dan ......... rust.

Oh ja, het is hier 23 graden. Dat is wat we zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten