Totaal aantal pageviews

zondag 31 mei 2015

Zondag 31 mei 2015 - eindelijk is schriven mogelijk

Het is al 2 weken geleden dat ik wat geschreven heb. Dat heeft verschillende oorzaken. De belangrijkste is dat Ingrid en Gerda hier een week geweest zijn. Verder nogal veel problemen met Wi-Fi.
Het gaat in ieder geval goed. Mooi weer en nogal veel uit eten geweest met de meisjes. Ook een bezoek aan Guadalest was weer een succes.
Vandaag begonnen aan de voorbereidingen van ons vertrek hier dinsdag. We gaan niet via Duitsland. In overleg met Margriet gaan we vis Skype met Ursula contact zoeken. We nemen dus de oude route via de Pyreneeën.
Ik wil nog wat foto's plaatsen maar dat wil niet lukken.


2 opmerkingen:

  1. Beste Rob en Jenny. Natuurlijk hebben wij jullie blog (gedeeltelijk) kunnen lezen. De Wifi was helaas niet al te best zodat we alleen maar een bepaald gedeelte konen lezen en wanneer we op "meer"klikten was het voorbij. Op dit moment zijn we thuis en wachten op het betere weer. De behandelingen zijn bij Ellen goed aangeslagen, bij mij helaas nog geen verbeteringen, waarschijnlijk komt het op dat de bacterie er al zo lang zit. Nog even geduld hebben dus. We hopen dit weekend of eerder naar het zuiden te vertrekken (NB-L en Belgie). Verder is alles goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kom op de terugtocht lekker gezellig in Schijndel staan. Mooie camping en winkels vlakbij. de Wit op 1.2 km. Gezellig camping. Ik hoor het wel, kan helaas op jullie blog niet zien wanneer jullie weer richting huis gaan, neem aan dat eer problemen zijn met de de Wifi.
    Liefs, Ellen & Jacques

    BeantwoordenVerwijderen