Totaal aantal pageviews

zondag 17 mei 2015

Zondag 17 mei 2015 - Alweer een week verder

Het is de afgelopen week prachtig weer geweest. De donderdag brak alle records. 38 graden op de camping en hoger in de bergen 42 graden.Niemand vond dit echt leuk. Van mensen die hier wonen hoorden we dat dit extreem is voor de tijd het jaar. De verwachtingen zijn gewoon goed. Rond de 25 graden met niet te veel wind.
Bijzondere dingen  hebben we niet gedaan. De gewone routine zaken zoals wandelen, boodschappen doen en Myca vaak onder de honden douche doen. Dat vindt zij erg lekker. Ze springt er uit haar zelf in. We zijn verder een paar keer uit eten geweest. In zaken waar Myca wel naar binnen mag. Als je het vraagt mag het vaak wel. Ook allebei de kapper bezocht.
Vandaag hadden we met Wim en Jeanne afgesproken bij The Penny. Na daar wat gedronken te hebben zijn we naar de camping gelopen en nog gezellig wat nagepraat en gedronken. Dinsdag vliegen zij weer naar Nederland.
Vanavond heeft Myca voor het eerst hardgelopen naast de scootmobiel van Lia. 16 km snelheid was geen probleem. Zij liep keurig en enthousiast. Morgen weer.

1 opmerking: