Totaal aantal pageviews

zondag 10 mei 2015

Zondag 10 mei 2010 - een update

Voor wat betreft de afgelopen week kan ik in ieder geval zeggen: Prachtig, misschien soms wel te warm, maar wat klagen we eigenlijk. Hiervoor gingen we naar Spanje.
De maandag is bestemd voor het boodschappen doen. Woensdag gaan we toch nog maar even naar de markt. En natuurlijk wat drinken bij Penny. Ron en Joke komen ook nog even langs.
Donderdag gaan we naar 'splitje'. Dat is de dichtstbijzijnde Chinees. Dat viel tegen. Niet het eten maar de temperatuur binnen. Het was ongezond warm. Na klachten heeft men eindelijk de airco aangezet. Maar dat werkt natuurlijk niet zo snel. Ik had ook het idee dat men daar niet veel ervaring mee had. Al het personeel heeft zich met de afstelling bemoeid. Dat was niet leuk.
Vrijdag was de laatste vakantiedag voor Ron en Joke. Dus toen maar bij Pennies lekker gegeten. In de ochtend naar de markt in L'Alfaz del Pi gegaan. Dat is een verademing in vergelijking met de markt in Benidorm. Brede paden en niet zo druk.
De zaterdag in gepaste rust doorgebracht. Vandaag zijn wij met Lia en Ludo naar een dressuurwedstrijd gegaan in de bergen van Albir. Dat was even zoeken want de routebeschrijving was niet erg duidelijk. Een typisch Spaanse manege. Het was daar gezellig.
Zaterdag en zondagmiddag hebben we ook nog sportief gedaan In het zwembad hebben we aan aquajoggen gedaan. Onder leiding van een leuke Spaanse animatrice. Zaterdag waren we nog met z'n vieren maar vandaag had Jennie wat meer volk opgetrommeld. We waren met 8 personen. Dat is leuk.
Ik zit goed, dus rijden maar

In afwachting van de proef

Geen opmerkingen:

Een reactie posten