Totaal aantal pageviews

zondag 1 juni 2014

Zondag 1 juni 2014 - Vervolgdagen

Donderdag was het wasdag maar op vrijdag had dit nog zijn vervolg. Jennie wil de lakens nog wassen. Dat doen we dan in de campingmachine. Dat is snel en makkelijk. Het is mooi weer en een beetje wind. Dan is het zo droog. In de middag gaan we even wat boodschappen doen. Dat is altijd een kleine operatie. Myca mag de winkels niet in dus blijft er één buiten. Op zich is dat geen probleem.
Zaterdag maken we een flinke wandeling met Myca. Verder brengen we de dag in alle rust door.
Vandaag (zondag) Is het in de ochtend wat licht bewolkt maar vanmiddag is het hemelsblauw. We gaan met Myca en Gé een wandeling maken. Jennie heeft haar echte wandelschoenen aangedaan omdat ze de laatste wandelingen toch wel last van blaren begon te krijgen. We lopen eerst in noordelijke richting tot de punt van de boulevard. Dan over de boulevard in zuidelijke richting tot aan de droge rivierbedding. Er is door de gemeente een nieuw pad aangelegd langs deze rivierbedding tot aan het centrum van Benicassim. Dat loopt ook erg goed. In het dorp eten we een heerlijk ijsje op een terrasje.
Vanavond hebben we de bbq opgetuigd en hebben heerlijk buiten zitten eten. Als het weer meewerkt gaan we morgen fietsen, Met Myca in het mandje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten