Totaal aantal pageviews

dinsdag 10 juni 2014

Dinsdag 10 juni 2014 - Terugkijken

Al enige tijd niets geschreven. We zaten buiten beter dan in de caravan. De temperatuur was (nog) prima. Nu is het in de avond ook prima maar we hebben veel last van vliegen en hele kleine mugjes. In het Gooi noemden we dat knutten. Je ziet ze bijna niet, maar prikken erg gemeen. Vandaag was het 28 graden en de verwachting is dat het nog hoger wordt. Pas na zondag zou het eventueel wat minder worden. 'Niet klagen, maar dragen'  zouden we vroeger zeggen.
Ondanks dat ik niets geschreven heb hebben we natuurlijk niet stil gezeten. We hebben voornamelijk gewandeld. Niet al te lang want dat is niet goed voor Myca met deze temperaturen.
Gisterenmiddag heeft Jennie hier
gezwommen. Samen kunnen we dat (nog) niet doen. Officieel mogen we de hond niet bij de caravan alleen laten. Ik moest zelfs een verklaring tekenen met de huisregels m.b.t. huisdieren op de camping.  Kort voor onze aankomst is er nog een echtpaar weggestuurd omdat de hond overlast veroorzaakte. We proberen Myca wel alleen bij de caravan te laten en dat gaat steeds beter. Toch moeten we wat 'trucjes' doen om haar niet al te veel te laten blaffen. Ze blijft wel op de uitkijk totdat we terug zijn.
Zondagmiddag/avond hebben we met Gé en Harm gebarbecued. Heel smakelijk en gezellig.
Vanmorgen zijn we naar de kapper geweest. Onze kapster is wel verhuisd naar een ander pand, dus was het even zoeken. Voor totaal 22 euro waren we weer het 'heertje'.

1 opmerking:

  1. Staat je eigenlijk best goed Rob en wie is dat stuk naast je?
    P.S. hou even contact v.w.b. Beauchamps

    BeantwoordenVerwijderen