Totaal aantal pageviews

dinsdag 24 juni 2014

Dinsdag 24 juni 2014 - Rondje Bellegarde en lekke band

Vandaag is het weer een mooie dag. Gelukkig staat er een lekker windje, dat maakt het niet al te warm.
Vanmorgen maar eens wat verdere klusjes gedaan. Gisteren de auto opgeruimd en vandaag gedeeltelijk de caravan gewassen. Later in de middag gaan we met Jacques en Ellen een rondje fietsen. Myca in het mandje en hup op naar Bellegarde. Het begin is nogal moeilijk door alle grove stenen welke op het zandpad liggen. Vooral voor Jennie is het met Myca achterop moeilijk.Zodra we weer asfalt onder de wielen hebben gaat het beyer. In Bellegarde drinken we buiten in de schaduw bij een Turks restaurantje bier en frisdrank. De bediening is erg vriendelijk en  we zitten heerlijk. Jacques laat in een nabijgelegen kapsalon zijn haar knippen. Ja, haar blijft groeien en Ingrid is niet in de buurt. Het resultaat is prima.
Tijdens het laatste stuk van onze fietstocht krijg ik een lekke band.. Opnieuw oppompen geeft weinig resultaat. Plakken zou ook kunnen, maar ik besluit onze lokale wegenwacht te bellen. Die is onmiddellijk bereid mij en de fiets te komen ophalen. De dames en heer rijden ondertussen terug naar de camping. JW is snel ter gearriveerd. Op de camping moet ik constateren dat de binnen-en buitenband vervangen moeten worden. Zijn erg slecht.
Kasteel van Bellegarde

Zo komt ook deze dag weer ten einde.
Foto: Rob Rehorst, koop eens een goeie fiets joh󾌰󾌰󾌰
De Franse wegenwacht

1 opmerking:

  1. Was dit het laatste stukje voor de route naar t hoge Noorden ????? Ja het was overal wel het zomertje wel he? Wij hebben van de 108 dagen in Nederland 5 dagen regen gehad en daar waren er 2 bij dat we wilden opruimen. Jammer. gr wim en leny Wij waren 13 juli weer thuis.

    BeantwoordenVerwijderen