Totaal aantal pageviews

dinsdag 14 mei 2013

Zaterdag 11 t/m dinsdag 14 mei 2013

We doen het rustig aan

Zaterdag pakken we samen de fiets en gaan op weg naar Alfaz del Pi. Het is prachtig weer. Jennie moet wat wol ruilen bij de Chinees. Zonder moeite krijgt zij nieuwe wol en mag de andere houden. Bij deze Chinees gaat alles makkelijk. Ja, Jennie is weer sjaaltjes aan het breien. Het is te warm om te quilten.
Daarna fietsen we naar Albir. Daar gaan we naar de Hollandse winkel (eigenlijk Jumbo). Daar willen we wat lekkers halen om te frituren. Het worden frikandellen, kroketten en aardappelschijfjes. De zakken patat zijn te groot en passen dus niet in het vriesvak. Dan nog even wat kleine dingetjes halen en fietsen we weer terug.
In totaal fietsen we zo'n 25 km. De terugweg was voornamelijk heuvelafwaarts. Alleen het laatste stukje bij de camping is weer flink omhoog. Heerlijk zo met z'n tweetjes.

Zondag gaan we lopen naar de markt. Dat is een hele grote en erg druk. Halverwege haak ik meestal af, dus ook nu. Ga lekker op het terrasje zitten met de heerlijkste koffie. Later in de middag gaan we lekker borrelen waarna Jennie en ik samen aan de 'wok' gaan. We hebben Annie en Kees uitgenodigd omdat het anders te veel eten is. Het wordt redelijk laat.

Op de maandag moet er een beetje gefoerageerd worden. We gaan naar 'La Marina', een groot winkelcentrum. We gaan er vooral heen voor de wijn. Dezelfde wijn welke wij meestal thuis drinken is hier meer dan 1 euro goedkoper. Alle ons bekende wijnen zijn veel goedkoper. En wij zijn Hollanders, nietwaar?

Dinsdag, wasdag. De weersvoorspelling is voor de komende dagen regen en wind. Dus moeten we haast maken. Gelukkig is het  nog steeds zonnig. Een paar druppels stellen niets voor. De was is snel droog.  In de middag ga ik de tent versterken. Een paar stormlijnen er bij en  verder de zaak dicht maken. Maar het is nog steeds warm en zonnig. Misschien trekt het over. Benidorm ligt vwb het weer erg gunstig.

Het 'voorland' van het 'achterland' in Benidorm

Idem dito

Geen opmerkingen:

Een reactie posten