Totaal aantal pageviews

maandag 6 mei 2013

Maandag 29 april 2013

Kees en Annie 60 jaar getrouwd! Het wordt een mooie dag


Ja, ja, dat is toch wat. 60 jaar getrouwd. Daarvoor moet wat geregeld worden. Margreet wil de boel versieren als wij het bruidspaar meenemen. Nu is het toch marktdag in Sully, dus gaan we daar heen. Het is mooi weer. En dat is ook wel nodig. Annie scoort een nieuwe jas. Wat Kees niet lukt, lukt Jennie wel. 
Op de terugweg even gebak halen. Bij terugkomst hangt de voortent vol met ballonnen en vlaggetjes, en staat er een bosje tulpen met een fles wijn. Daar moet op gedronken worden. Dat doen we dan ook. Dochter Ria heeft bij het bruidspaar even in de brievenbus gekeken en 2 belangrijke brieven gevonden. Namens de Koningin een felicitatie. En daar moet je zuinig op zijn. Na 30 april kan je zo’n brief niet meer ontvangen. Ook een brief van de Commissaris van de Koningin. Dat zijn toch leuke dingen.


’s Avonds proberen we nog even te skypen met hun dochter in Ooltgensplaat.  Het kost wel enige moeite de verbinding tot stand te brengen, maar het lukt toch. Dat is toch ook leuk. Hopelijk heeft het ruidspaar dat allemaal gewaardeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten