Totaal aantal pageviews

maandag 6 mei 2013

Dinsdag 30 april 2013


Nat, nat, nat. 

Gisteren was het een mooie dag. Dat kunnen van Koninginnedag in Frankrijk niet zeggen. De dag begint met regen en eindigt pas in de nacht. Margreet had een koningsspel willen spelen met daarna een gezamenlijke borrel. Daar is niets van gekomen. Iedereen bleef in zijn caravan televisie kijken. Om te zien dat het in Nederland wel goed weer was. Via de tv konden we alles goed volgen.

Omdat wij morgen vertrekken moest er toch nog wat werk verzet worden. In de stromende regen heb ik het grondzeil en het zijpaneel naar de hangaar gebracht om te laten drogen. Morgenochtend hopelijk droog opvouwen. Met JW heb ik de luifel opgerold. Het water liep je mouwen in.

Samen met JW toch nog even naar Arrabloy geweest. (De camping van zijn ouders). Daar had men ook wat georganiseerd. In de schuur stond een beamer waardoor de gasten alles in Nederland konden volgen. In de schuur was het echter wel koud. Op een bepaald moment kwamen WA, Maxima en de 3 prinsesjes plotseling op bezoek. Dus moest het Koningslied gezongen worden en werd een toast uitgebracht op de nieuwe koning (en koningin). Leuk georganiseerd. Jammer van de kou en de regen.

Het 'koninklijk' paar

’s Avonds hebben Jennie en ik ter afsluiting van een natte dag, nog een wijntje bij JW en Margreet gedronken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten