Totaal aantal pageviews

donderdag 2 juni 2011

Woensdag 1 juli 2011 - Even bijpraten.

Gisteren was het de bedoeling om weer wat te gaan fietsen. Helaas ging dit niet door. Er staat momenteel erg veel wind. En wij zijn natuurlijk 'mooi weer fietsers'. Dan maar met de auto naar Leclerc. Er moeten toch wat boodschappen worden gedaan. Verder is het prachtig weer. Dus voor de caravan is het ook prettig.
Op speciaal verzoek
Vandaag  weer een zonnige dag met nog steeds veel wind. Dan maar gaan wandelen. Want we hebben de smaak te pakken. We gaan weer met Jan en Rita op stap. We lopen nu een andere route maar erg gevarieerd. Opvallend zijn de verschillen in de natuur. Dan weer weiden, dan bossen, zand en natuurlijk het strand met een woeste zee.Boven op het duin eten we een ijsje.
Soms is de wind lastig, maar over het algemeen lopen we in de luwte. Uiteindelijk lopen we 10,25 km in 2 1/2 uur. Dat is toch prima. Oh, ja voor de kenners, dat is 468 cal eraf. Er zijn mensen die dat belangrijk vinden.


Na afloop drinken we koffie en een wijntje, heerlijk in de zon (dan zitten de calorieën er zo weer aan). In onze zijtuin. Ruimte zat! Jan en Rita vertrekken morgen verder richting Bovenkarspel.

2 opmerkingen:

  1. mooie wandelingen. meer dan wij. in benicassim wel, hier erg weinig. bijn alle dagen te warm, nu te veel storm. wat een excuus he?
    gr wim leny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een leuk toetje Jenny. Wij hebben vandaag na zeer lange tijd eindelijk weer eens regen. Gisteren een mooie fietstocht van 60km gemaakt. Met mij gaat alles steeds beter.Liefs J&E

    BeantwoordenVerwijderen