Totaal aantal pageviews

vrijdag 10 juni 2011

Vrijdag 10 juni 2011 - Het einde begint eraan te komen.

Ja, ik bedoel van onze lange vakantie. Maar eerst even over gisteren. Het was een redelijk mooie dag. Dat heet half bewolkt. Zon en bewolking, dus een goede dag om wat te gaan wandelen. Maar eerst met de auto naar de Lidl. Om half twee zijn we met de Mieremetjes van start gegaan. Jannie wilde wel graag de zee zien. Dus op weg naar Messange-plage. Onderweg schoten de hagedisjes voor onze voeten weg. Boven op het duin genoten van het uitzicht onder het genot van een Magnum. Langs het meer weer terug. Dat was weer 5,5 km.
Bij terugkomst voor de caravan van Jannie en Frans wat lekkers gedronken en wat gegeten. Op het voetbalveld liepen wat konijntjes rond. Dit werd verstoord door een aanval van een grot roofvogel (arend?). Later bleken het er 2 te zijn. Ze doken laag tussen de bomen door maar de konijntjes waren te snel voor de rovers. Mooi om te zien. Van veraf heb ik nog een foto kunnen maken. Maximale zoom.


Vannacht en vanmorgen heeft het regelmatig geregend, maar toch niet zo erg dat je ervoor binnen moest blijven. Het is maximaal 18,5 graden. Vanmiddag hebben we buiten thee en een likeurtje gedronken.
Toen we vanavond binnen zaten hadden we ons eigen konijntje voor de caravan. Klein en leuk. 

We denken erover om zondag hier te vertrekken. Via Couhe naar La Charpenterie. Maar bij ons is niets zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten