Totaal aantal pageviews

maandag 25 april 2011

25 april 2011 - 2e paasdag - batterij zoek!

Het is bewolkt, maar niet koud. Vannacht heeft het geregend. Doordat het bewolkt is, lijkt het mij een ideale dag om de auto te gaan poetsen. Dat is tijdens ons bezit nog nooit gebeurd. Altijd in de wasstraat, waar dan met wax gesproeid wordt. Dit lijkt mij de gelegenheid. Eerst wassen en dan lekker poetsen. Het wordt prachtig.
Jennie gaat bij Rita en Jan met Ge triominossen. (Is dat wel een werkwoord?). Dan is zij ook weer even van de straat.
Tijdens het poetsen krijgen wij de uitnodiging om aan het eind van de middag iets te komen drinken bij Jan en Marjan. Zij gaan woensdag weer richting huis. Dit is dus hun afscheidsborrel. Erg gezellig. Er zijn nog meer bekenden aanwezig.
Jan, een neef van Jan, ja nu is het ingewikkeld, maar ik ga het niet uitleggen, heeft een implantaat om weer te kunnen horen. Daarvoor heeft hij drie batterijen. Nu is hij er 1 kwijt. Ze hebben al overal gezocht maar niet kunnen vinden. Zij die Jennie kennen weten dat Jennie hier niet tegen kan. En die ene batterij is erg belangrijk want dan zullen er momenten in de dag zijn dat hij niet kan communiceren. Vooral tijdens het autorijden, want hij heeft geen autooplader om te 2e batterij tijdens de reis te kunnen laden.  Jennie gaat met Jan zoeken. Prullenbakken worden geleegd. Auto onderzocht. Jennie komt op het idee om in de zakken van al opgeborgen kleding te gaan zoeken. En ja hoor, daar is ie dan. Van verre horen we Jennie al aankomen, hoera, hoera! Hiermee is een groot probleem weer opgelost. Tegen zeven uur zijn we weer terug in de caravan.
We eten gebakken zalm met rijst en groente. Dat blijven we lekker vinden.
Terwijl ik dit stukje zit te tikken, kijken we naar Andre Rieu met zijn concert op het bloemeneiland in de Bodensee. Prachtig.

1 opmerking:

  1. Jennie, wat ontzettend goed zeg. Al weer het bewijs: Volhouder wint.
    Wat zal hij blij zijn.

    BeantwoordenVerwijderen