Totaal aantal pageviews

zondag 20 maart 2011

Woensdag 16 maart 2011 – 2e reisdag

Vandaag gaan we richting Fourneaux in de buurt van Aubusson. Maar eerst even Margreet feliciteren want zij 
is .. jaar geworden. Evenals haar zus Agnes. Maar die woont in NL. Dus nog even een bakje koffie. De caravan staat helemaal vertrekgereed.
Gisterenavond is Jennie meegeweest naar de quiltavond van Margreet in Bellegarde. Dat was natuurlijk een succes. Jennie had haar eigen werk ook meegenomen. Daar was iedereen enthousiast over.
Goed dan. Om half 11 vertrokken. De eerste wegen tot aan Vierzon waren behoorlijk hobbelig, of zeg maar, slecht onderhouden. 2 jaar geleden was dat ook al zo. Het is niet erg helder onderweg. Een beetje dampig.Maar beter dan regen.
Om 3 uur zijn we op de camping van onze keuze. Wij zijn hier al eerder geweest. Het is een mooie terrassencamping met NL eigenaren. We hebben wel wat moeite om de caravan op z'n plek te krijgen. De grond is nogal zompig en de wielen blijven steken. Maar met wat gezoek staan we voor een nacht prima.
Nu de rit nog in de benen zit, gelijk maar even naar Aubusson voor de noodzakelijke boodschappen en wat vocht voor het automobiel.
Daarna gelijk maar even douchen, dan hoeven we er niet meer uit. De temperatuur is aangenaam.
De WiFi hier is beveiligd en ik heb geen zin meer om in de receptie de code te vragen. Dus tik ik dit verhaal maar even in concept.

Hiernaast nog een foto van het nieuwe paardje Alaska van Margreet en JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten