Totaal aantal pageviews

donderdag 10 maart 2011

Donderdag 10 maart 2011 - Het is bijna zover !

Terwijl de storm om het appartement waait zijn Jennie en ik al druk bezig met de voorbereidingen voor het vertrek zondag a.s. Afgelopen dinsdag hebben we de caravan uit de stalling gehaald en zijn gelijk naar De Wit in Schijndel gereden. Daar had Jan al een nieuwe voorruit klaarstaan. Na 9 jaar nog steeds garantie. Dat noemen wij service. Iets voor een 'warme douche'?
De kunststof strip voor de luifel is vervangen door een mooie metalen rand. Hierdoor kan de luifel niet meer uit zijn richel getrokken worden. Kunststof is mooi maar geeft te veel ruimte als het onder spanning staat.
Om even over elf uur waren we daar en twee uur later waren alle klusjes gefikst.
Gisteren en vandaag bezig geweest de caravan te 'kuisen' en spullen er in te doen.  Het was wel lastig als de wind rond de oren fluit en je de deur goed vast moet houden. 
Bij de technische controle bleek de water-aanjager pomp te zijn overleden. Dus daar ligt nu een nieuwe pomp voor klaar. Morgen verder met de waterwerken.
Ook gaan we nog even afscheid nemen van de jongste kinderen en Henk. Hopelijk blijft deze laatste optimistisch. Wij willen hem graag over 3 maanden nog kunnen begroeten.


De planning is om zondagmorgen te vertrekken richting 'La Charpenterie' 170 km ten zuiden van Parijs (SVR cp 195). Dat moet voor de eerste dag wel lukken. Het schema daarna ligt nog helemaal open, maar de richting is bekend. De zon! Oost-Spanje, misschien nog wel zuidelijker.

1 opmerking:

  1. Beste Jennie en Rob!
    Een nieuwe layout aan het begin van een nieuwe reis. Jullie zijn er helemaal klaar voor zie ik. Veel plezier en we blijven jullie volgen! De 1e camping is bekend terrein mag ik opmerken. Daarna op naar de goedkope benzine in Spanje. Plezier!
    Herman en Yvonne Blom.

    BeantwoordenVerwijderen