Totaal aantal pageviews

woensdag 23 maart 2011

Dinsdag maart 2011 – Weersverandering op til.

Als we opstaan doet de zon al z'n werk. Toch zijn er al wat wolkjes aan de hemel. Volgens de weersverwachting komt er morgenen overmorgen veel regen. Maar daar piekeren we nog niet over.

Jennie voelt zich niet zo goed. Lichte hoofdpijn. Misschien heeft ze last van de jasmijnplantjes. Die staan in de caravan en ruiken heerlijk maar ook overheersend. Eerst die maar even buiten zetten. Voor in de caravan gaan we in het tuincentrum op de hoek kijken naar iets anders. Het worden kleine vetplantjes, die ruiken in ieder geval niet. Tevens scoren we een olifant in de aanvalshouding. Leuke decoratie.
Na het verwijderen van de jasmijn trekt de hoofdpijn weg. Dus toch.
Rond de caravan doe ik nog wat kleine klusjes en ga de auto wassen. Dat was wel nodig. Met een afwasborstel heb ik de banden schoon gemaakt. Maar nu glimt ie weer.
Er komt steeds meer wind maar we staan goed. De wind tegen de achterkant van de caravan. Veel last hebben we er niet van.
Voor de rest houden we ons rustig. Jennie voelt zich stukken beter. Eten lekker. Later op de avond begint het al te regenen. En dat zal voorlopig niet meer ophouden.
Later op de avond valt de internet verbinding uit. Dus maar afwachten tot het weer gaat werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten