Totaal aantal pageviews

vrijdag 30 april 2010

Vrijdag 30 april 2010 - Koninginnedag.

Zoals Jacques en Ellen al schreven, veel merk je niet van Koninginnedag, of je moet voor de TV blijven zitten. Maar dat doen we niet. We hebben in Castellon nog een paar dingetjes te doen. We gaan o.a. naar het politiebureau om te horen of er misschien nog spullen van ons gevonden zijn. Helaas dit is niet het geval. Het is ook jammer dat er rond het (hoofd)politiebureau geen enkele mogelijkheid is om te parkeren. Allemaal verschrikkelijk kleine straatjes waar je met moeite doorheen kan rijden. Alleen het zoeken kost al een half uur. In de middag hebben we heerlijk geluncht bij de Mexicaan. Voor ons was dit voor het eerst, dan bedoel ik in een Mexicaans restaurant, voor herhaling vatbaar.
Vanavond gekeken hoe deze feestdag in NL is gevierd. Het weer is al met al meegevallen. Zo te zien was het een groot feest.

1 opmerking:

  1. Geluncht bij de Mexicaan? Zeker vanavond je eigen Koninginnedagvuurwerk in de caravan? Vroeger ging ik vaak naar de taptoe van de KMK op het Binnenhof. Twee jaar gelden kwam ik voor niets. Ook al afgeschaft!

    BeantwoordenVerwijderen