Totaal aantal pageviews

vrijdag 2 april 2010

Vrijdag 2 april 2010 - Spierpijn .........!



Het is vandaag Goede Vrijdag. Gisteren was het Witte Donderdag. In Spanje zijn dit belangrijke christelijke feestdagen. Bijna iedereen is vrij. Op de camping is het dus druk. Om 1 uur gaan we fietsen naar Oropesa. Eigenlijke een groot vakantieresort. Dit is in de loop der jaren met geldelijke steun van Europa gerealiseerd. Daar tegenaan bouwt men nu Marina d'Oro. Erg groot. Hier ontwikkelt men ook een aquapark. Wij hebben een prachtig park bezocht, Jardin Marina d'Oro. Prachtig.
En overal staan kunstwerken met mozaïek. Tot aan de randen van de lantaarnpalen zijn mozaïek stenen verwerkt. Dit moet monnikenwerk zijn geweest. En dit niet alleen in het park maar overal in de plaatsen. Op het strand is het superdruk. We zijn in een strandtent nog even wat wezen drinken.
Vanaf Benicassim loopt er een speciaal fietspad dat in de toekomst tot aan Barcelona moet lopen. Vanaf Valencia direct langs de kust. Daar zal men nog wel even mee bezig zijn.

Om half 6 zijn we terug, We hebben wel pijn in de k..... Daar moet wel op gedronken worden. Dus het is laat eten.
Ingrid heeft nog even de webcam geprobeerd. Het was niet optimaal, maar zo hebben we toch nog wat van de familie gezien.

2 opmerkingen:

  1. Vrouwen hebben meestal iets met (ijs)beren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat was even leuk he? zo heb je toch wat meer ketak!!!!
    Wij gaan vandaag richting Bussum want Daisy en Danny geven een housewarming party.
    Foto's zijn erg mooi pa, dat gaat je goed af.
    Leuk ook om mee te scrappen.
    groetjes en tot skype's. XXX

    BeantwoordenVerwijderen